DE TEAMLEDEN STELLEN ZICH AAN U VOOR

Ik ben Andy Bekkers en ben de trotse vader van Torre.

Ik zal de drie reuzen bedwingen per fiets.

Het feit dat ik mijn zoon ga verliezen aan deze ernstige ziekte is ondragelijk. Ik hoop door mijn inzet een mooie bijdrage te kunnen leveren, waardoor andere gezinnen dit in de toekomst niet  hoeven te ervaren.

Ik heb nog nooit in de bergen gefietst en zie er daardoor wel tegenop – het onbekende. Maar als mijn zoon en zijn lotgenoten elke dag moeten vechten voor hun energie dan kan ik zeker 3 dagen al mijn energie geven voor hun en ik zal hoe dan ook overwinnen en de top van de reuzen bereiken. Ik kijk ernaar uit om samen met alle dierbare, die met ons meegaan, deze uitdaging te voltooien en dit op de top van de Stelvio met elkaar te vieren. Op naar een mooi bedrag voor het medicijnonderzoek tegen energiestofwisselingsziekten.

Mijn naam is Anouk Bekkers. Ik ben de moeder van Torre. In september ga ik de drie bergen hardlopend beklimmen. Na de geboorte van Torre ben ik begonnen met hardlopen, ik merk dat het goed is om te sporten om de zorgen even te kunnen vergeten. Ik wil tijdens het evenement het beste uit mijzelf halen.

We hebben al heel lang in ons hoofd dat we een keer willen deelnemen aan Forza4Energy4all maar het is best lastig om in te plannen in ons drukke gezin. Andy en ik zullen allebei veel moeten trainen en dus vaker van huis weg zijn. 
Ik wil mij heel graag inzetten voor Energy4all omdat ik het heel erg belangrijk vind dat er meer aandacht komt voor deze ziekte en omdat ik hoop dat er een medicijn komt.

Ik vind het ontzettend spannend omdat je je niet kan voorstellen hoe het zal zijn om een langere afstand de berg op te moeten hardlopen. In Nederland kan je tenslotte geen lange stukken achter elkaar omhoog rennen. Maar als ik dan aan onze mooie, lieve Torre denk, die elke dag een berg moet beklimmen om de dag door te komen, dan ga ik mij voor meer dan 100% inzetten om boven te komen. 

Mijn naam is Iwan Sombroek (logeer)oom van Torre.

Ik ga hardlopen.

Ik doe mee omdat ik het mooi vind om de energie die ik heb in te kunnen zetten voor mensen die deze energie missen, doordat ze een energiestofwisselingsziekte hebben. Op deze manier kan ik mijn steentje bijdragen aan het vinden van een medicijn, wil ik mijn steun tonen aan de kinderen die een energiestofwisselingsziekte hebben en aan hun gezin, maar ook meehelpen aan het verkrijgen van meer bekendheid voor deze nog relatief onbekende ziekte.

Dat het heel zwaar gaat worden weet ik wel zeker, zowel fysiek als emotioneel, maar ik ga de uitdaging graag aan voor dit geweldige doel en ben blij dat ik kan deelnemen.

Ik ben Saskia Groot, (logeer)tante van Torre.

Tijdens het evenement ga ik hardlopend de bergen beklimmen.

Ik doe mee om geld in te zamelen voor medicijnen voor mensen met een energiestofwisselingsziekte en om op deze manier meer aandacht te krijgen voor de ziekte.

Ik vind het wel spannend, maar heb er vooral heel veel zin om deze uitdaging aan te gaan.

Mijn naam is Willem Sombroek, de trotse opa van Torre

Ik wil proberen de uitdaging van de drie colls op de fiets te doen. Dit zal zeker geen gemakkelijke opgave worden.

Omdat ik van dichtbij geconfronteerd wordt met de gevolgen van deze verschrikkelijke ziekte is het geweldig iets te kunnen doen om geld bij elkaar te krijgen voor verder onderzoek.

Het zal een geweldige uitdaging worden, waarin het gevoel van saamhorigheid nog verder versterkt zal worden.

Mijn naam is Ria Sombroek, trotse oma van Torre.
Torre is ons tweede kleinkind. 
Een fantastisch mannetje met een verschrikkelijke ziekte. Een energiestofwisselingsziekte.
Torre kan door zijn ziekte zoveel dingen niet die voor gezonde kinderen heel normaal zijn: zitten, lopen, praten, eten, drinken, scherp zien.
Bovendien heeft hij geen of heel weinig energie. Hij is altijd moe.
Het doet mij als oma veel verdriet dit te moeten zien bij dit altijd vrolijke, innemende mannetje waar ik zoveel van houd en die mij zoveel liefde geeft.
Ik ga in september wandelend de machtige bergen de Gavia, de Mortirolo en de Stelvio op. Bij elke stap denkend aan Torre en zijn lotgenootjes.
Ik doe mee aan Forza4energy4all omdat er dringend een medicijn moet komen om deze vreselijke ziekte te stoppen. Er is veel geld nodig om het onderzoek naar dit medicijn mogelijk te maken. Het is zo bemoedigend dat er al grote stappen gezet zijn door prof. dr. Jan Smeitink en zijn team om dit medicijn te realiseren. Nu we bezig zijn als team met allerlei acties om in september de bergen te gaan beklimmen, is het hartverwarmend om te ervaren dat er zoveel mensen zijn die hun steentje willen bijdragen.
Ik kijk uit naar deze sportieve uitdaging om als team Forza4Torre deze drie machtige bergen te gaan beklimmen.
Samen met de andere teams. Allemaal voor hetzelfde doel. Samen sterk.
Alle energie geven voor een medicijn voor kinderen die geen of heel weinig energie hebben. En natuurlijk heel veel geld bij elkaar zien te krijgen om dit prachtige doel te realiseren. Dat is iets om met veel energie en zin naar uit te kijken.

Ik ben Olaf Sombroek, de oom van Torre.

Ik ga op de racefiets de 3 bergen bedwingen. Ik fiets altijd al veel en had deze 3 bergen sowieso al op mijn bucketlist staan dus een hele mooie gelegenheid om dit te combineren met het ontzettend goede doel Energy4All! 

Ik vind het mooi dat ik in plaats van machteloos toekijken nu zelf actie kan ondernemen om de kinderen met een energiestofwisselingsziekte te helpen aan een medicijn. 

Ik kijk heel erg uit naar het evenement. Het zal zeker zwaar worden, ook de aanloop er naartoe, maar uiteindelijk hoop ik dat we enorm trots kunnen zijn op het bedrag dat we op hebben gehaald voor Torre en zijn lotgenootjes.

Mijn naam is Erica Kroon; ik ben de tante van Anouk en Torre is mijn neefje.

Ik ga wandelen.

De reden waarom ik mee doe is eenvoudig: ik zie van dichtbij hoe zwaar en moeilijk het is om Torre steeds zieker te zien worden en te weten dat er geen kans op genezing is. Met mijn deelname aan Forza4Energy4All wil ik aandacht vragen voor energiestofwisselingsziekten. Het hoofddoel is echter om zoveel mogelijk geld in te zamelen, zodat er onderzoek gedaan kan worden naar een effectieve behandelmethode. In de komende maanden zal ik mij zo goed mogelijk voorbereiden op het wandelen in de bergen. Best lastig omdat er in Nederland geen bergen zijn.

Toch weet ik zeker dat het gaat lukken! Onze prestatie is niets vergeleken met de prestatie die Torre dag in, dag uit moet leveren! En daarom is opgeven geen optie!

Ik kijk er naar uit om, samen met mijn dochter, schoonzus, zwager, neven en nichtjes, een bijdrage te leveren aan Forza4Energy4All! Dat verdient Torre en dat verdienen al die andere kinderen die lijden aan een energiestofwisselingsziekte.

Ik ben Marit Lamers en Torre is mijn neefje.

Ik heb ervoor gekozen om te gaan wandelen.

De belangrijkste reden voor mijn deelname is dat ik Torre en zijn gezin een hart onder de riem wil steken. Ondanks zijn ziekte is Torre altijd vrolijk en opgewekt en dat geldt ook voor zijn gezin. Daar heb ik heel veel bewondering voor! Daarnaast vind ik het belangrijk dat er meer geld vrij komt voor onderzoek naar een medicijn voor energiestofwisselingsziekten en daar zet ik me graag voor in.

Ik moet toegeven dat ik een klein beetje opzie tegen het wandelen, want eigenlijk hou ik daar helemaal niet zo van! Maar voor Torre doe ik natuurlijk mijn uiterste best en ga ik ervoor! Ik kijk uit naar het samen delen van deze emotionele, maar ook heel bijzondere ervaring. Ik verheug me op de trots en vreugde die we kunnen delen als we de eindstreep hebben bereikt.

Door deel te nemen aan dit evenement heb ik het gevoel dat ik mijn steentje bij kan dragen, zowel aan het gezin van Torre als de stichting en dat geeft mij veel voldoening.

Ik ben Petra Eindhoven. Ik ken Torre niet persoonlijk. Hij is het neefje van mijn zus en zwager.

Ik ga de Gavia, de Stelvio en de Mortirolo te voet beklimmen. Hiervoor heb ik gekozen omdat dit voor mij een reële uitdaging is.

Ik doe mee omdat ik mijn energie graag wil inzetten voor mensen met een energiestofwisselingsziekte. Ik hoop dat de opbrengst van de actie er mede voor zorgt dat er zo spoedig mogelijk een geschikt medicijn beschikbaar komt.

Ik kijk er naar uit om gezamenlijk een mooi bedrag bij elkaar te fietsen en te lopen zodat dit kan worden ingezet om kinderen een toekomst te geven.